Jelenlegi hely

Adjunk hálát az idősekért

Ünnepség Vízaknán Idősek Napja alkalmából

/ Bajusz Erika /
bajusz.erika képe

Október 1-én másodszor rendeztük meg az Idősek Napi Hálaadó Istentisztelet utáni ünnepséget és teadélutánt, mely alkalmon a vízaknai közösség 70 éven felüli tagjait köszöntöttük a gyermekekkel közösen. Egy kis műsorral, ajándékkal kedveskedtünk számukra. Megható és szívet melengető esemény volt mindannyiunk számára.

Október 1-én az időseket ünnepeljük, azokat az embereket, akik életük során oly sokat tettek a családjukért, a barátaikért, a közösségért. Akikről sokszor elfelejtkezünk, és tálán az öregségük, a problémáik, a betegségeik nehézségeket jelentenek nekünk. Nem gondolunk arra, hányszor jelentettünk mi is számukra nehézséget, bajaink, kéréseink fáradságot, ők mégis szó nélkül rendelkezésünkre álltak, támogattak, segítettek bennünket, mindezt odaadással, szeretettel. Ne felejtkezzünk hát meg róluk, adjunk értük és nekik hálát, figyeljünk rájuk, támogassuk őket, legyünk feléjük türelemmel, tisztelettel, kedvességgel és szeretettel. 

„Nagyon szépen kérlek titeket, szeressétek az öregeket."  

                          

Hálaadó istentiszteletIdősek köszöntéseIdősek köszöntése hálaadó istentiszteletenGyermekek ünnepi műsoraGyermekek ünnepi köszöntőjeCsoportkép Ajándékaink Idősek napi teadélutánGyermekek a köszöntő ajándékkalAz ajándék átvétel utánKedves időseink megkapták az ajándékotBoldogság az ajándék átvétel utánSzeretettel köszöntjük az időseketTeázás és ajándékozásSzeretettel készült