Jelenlegi hely

Foci, Hosszabbított Program-módra

Medgyesi fiúk és lányok lendületben

/ Ferencz Klaudia /
ferencz.klaudia képe

Rendhagyó focimeccsnek lehettek szemtanúi az érdeklődők pénteken délután a Báthory iskola udvarán. Ilyen hangos szurkolást is rég hallott már a környék, hiszen zengett az egész udvar a pompomlányok biztatásától. A barátságos mérkőzést a tavaszi idő is megihlette. A medgyesi délutáni iskolások újra birtokba vették a magyar iskola udvarát, a Medgyesi MADISZ nagyfiúi számára pedig, akik egykor szintén báthorysok voltak - némi nosztalgiára is alkalmat adott az esemény, hiszen a 2. és 3, illetve a 4. osztályosok két csapatban, a MADISZ fiúival kiegészülve rúgták a bőrt. 

A Hosszabbított program első ilyen mérkőzésén 4-6-ra nyert a 2. osztály és vendégjátékosainak csapata, amit hangos ujjongással ünnepeltek meg. Készülünk a visszavágóra! A fotókat Kiss Noéminek köszönjük! 

Foci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módraFoci, Hosszabbított Program-módra