Jelenlegi hely

II. Add tovább a lángot! - ifjúsági közösségépítő tréning

Teret nyer az ifjúság

/ Pap Boglárka /
pap.boglarka képe

A Csemadok - Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség 2016 óta kiemelten foglalkozik az ifjúsággal. Ennek egyik kezdőlépése volt, hogy az Első Kézből című havilapba rendszeresen gyerekfoglalkoztatókat, illetve egy Kerek Mese című, Felvidékről szóló történetet kezdtek beilleszteni. Jó célnak tűnt segíteni, hogy az unoka és a nagyszülő egyazon újságot fogja a kezébe. Itt azonban nem ért véget a gondolatmenet. Sokat munkálkodtak azon, hogyan lehetne azt az ifjúsági korosztályt megszólítani, akik már kezdenek kinőni az országos versenyekből, ugyanakkor szomjaznak közösségi életre és munkára. 

A tényt felismerve indult útjára az Add tovább a lángot! - a Csemadok ifjúsági közösségépítő tréningje nevet viselő több napos önfejlesztési lehetőség. 2019 augusztusában tartották az első tréninget, Szencen, a Csemadok üdülőjében, melyre az Ipolyságból három, Szesztáról és Galántáról pedig egy-egy fiatal érkezett. A családias hangulat segítette a gyors egymásra hangolódást, ezzel jó alapot teremtve a további együttműködéshez. Novemberben ismét találkoztak, egy remek cél előkészítésére, ami a II. Add tovább a lángot! - a Csemadok ifjúsági közösségépítő tréningje.

hirdetőfalNévkitűzőProgramfüzet a tréning eseményeihezTáncos mulatságKováts család az élre törKommunikációs tréningGyakorlat teszi a mestert!Elmélet gyakorlatbanEsti játékKellett hozni valami világítót!Izgalmas a versenyKi lesz a párom?KoncentrálnakOnline platformok programszervezéshezTapasztalatszerzésPrezentációk bemutatásaÖn- és társismeret Zlatarits AnettelTehetségkutatóCsoportkép az új pólókban