Jelenlegi hely

Mikulás járt a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban

/ Ferencz Klaudia /
ferencz.klaudia képe

A Medgyesi Magyar Nyugdíjasklub idén is megszervezte  Mikulás-ünnepségét a Millennium-házban.

Az élénk, vidám ünnepi délutánhoz hozzájárultak a finom falatok, a jó zene, a tombola és a Mikulásasszony által kiosztott, felszalagozott virgácsok.

A klub egész évben szervez rendezvényeket, összejöveteleket. Rendszeres találkozóit  minden hónap 1. és 3. szerdáján tartja a Millennium-házban.

A Mikulás-ünnepi kedves hangulatról beszéljenek még többet a fotók!

Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban Mikulásjárás a Medgyesi Magyar Nyugdíjasklubban