Jelenlegi hely

12. Sulisztár

Mert énekelni jó!

/ Mitru Barbara /
mitru.barbara képe

2018. november 10-én 12. alkalommal rendezték meg Tiszakálmánfalván a Sulisztár általános iskolások énekes vetélkedőjét.

A rendezvény remek lehetőséget nyújt az énekelni szerető és bátor sulis „sztároknak". Hazai és külföldi slágerekkel is jelentkezhetnek. Az egyetlen kikötés minden évben csupán az, hogy magyarul énekeljenek. A több, mint 10 éves múltú verseny színpadán eddig közel 500 hazai és határon túli lelkes jelentkező mérethette meg magát. Idén Vajdaságból és Magyarországról is érkeztek versenyzők. Az 53 versenyzőt 4 korcsoportba osztották, a zsűri több szempontból értékelte a produkciókat. Megérdemelt helyezésekkel, különdíjakkal, közönségdíjakkal, különböző jutalmakkal és életreszóló élményekkel térhettek haza az idei „sulisztárok”.
A rendezvényt az Újvidék Város Művelődési Titkársága és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége támogatta.
A fotókat készítette: Balla Szabolcs.

Induljon hát a főpróba!A kézműves foglalkozások is megkezdődtekA gyermek kézimunka csoport ügyeskedése RegisztrációA lelkes szervezőkNem lehet soha elég korán elkezdeniAz elmaradhatatlan pogácsaKészül a tea is..Az odaadó szervezőcsapat egy részePozsár Csilla - műsorvezetőA kezdésre várvaMilánovity Ottília - a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület elnöke, főszervező,  köszönti az egybegyűlteketA rendezvény díszvendége, Pataky János, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnökeJutalom nélkül senki nem mehet le a színpadról!A temerini Csernyák Veronika, Bódi Maja, Csévári Nina, Rencsár Ágnes és Utcai Angéla közreműködésével Az erzsébetlaki Bálint Mirella, Bábinszki Valentin, Hanyik Leon, Ladvánszki Dária, Gyuricsek Ivana és Kovács Teodóra közreműködésévelBajúsz Lola - nyertes Kaslik Petra - nyertesFehér Barnabás - nyertesCsonka Brigitta - nyertesNehéz a dolga a zsűrinek..Szilák Noémi képviselte TiszakálmánfalvátJuhász Lea - nyertesSzabó Elizabetta, Bálint Nóra közreműködésévelA nagybecskereki Mezei Áron és Pálfi Laura közös produkciója Sevarika Borisz, Miklós Adrián, Kebles Andrea, Varga Glória, Nyerges Annabella és Zombori Melissza közreműködésével