Jelenlegi hely

Erő, hűség, remény

Kreatív délután Temerinben

/ Mitru Barbara /
mitru.barbara képe

Új csoport alakult a Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesületben. Havi két alkalommal „Kreatív délutánokat” rendeznek, Lackó Tünde és Mitru Barbara vezetésével.

Március 15-éhez közeledve az ügyes kis kezek kokárdákat készítettek. Az eseményen a gyermekek a szülőkkel, asszonyokkal közösen munkálkodtak. Hasznos és fontos feladatot végezhettek el, ugyanis a temerini megemlékezéseken a fellépők az általuk készített nemzetiszín kokárdákat viselik majd, valamint az egyesület székházának egyik termét is ünnepi dekorációval látták el, hogy ne csak számukra, a megjelentek számára hasson pozitívan az alkotó tevékenységbe vetett munkának a gyümölcse, hanem a közösség többi tagja is az erő, hűség és remény szellemében várja nemzeti ünnepünket.

Fotók: Nemes Edina, Mitru Barbara

Kreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután TemerinbenKreatív délután Temerinben