Jelenlegi hely

Modern eszközökkel gazdagodott a Csepei Oktatási Nevelési Központ

/ András Hanga /
andras.hanga képe
A Csepei Oktatási Nevelési Központ Középiskola – Óvoda 2018-ban pályázatot nyújtott be a Bethlen Gábor Alaphoz azzal a célkitűzéssel, hogy elősegítse az intézménybe járó diákok 21. századi technológiákhoz való minél eredményesebb felzárkózását.
KoncertteremSzámítástechnikai teremSzintetizátorÚj táblák és padok

Az intézmény vezetése kiemelten fontosnak tartja, hogy a környező országok iskoláihoz hasonló eszközök és módszerek segítségével sajátítsák el a helyi diákok is az iskolai tananyagokat. Az elnyert pályázat megvalósítása során a támogatásnak köszönhetően felújítások és eszközbeszerzések történtek, amelyek következtében több mint százötven gyermek ülhet új padokban és tanulhat korszerű kombinált, öt szárnyú, kinyitható iskolatáblák segítségével. Felújításra került az iskola előadóterme – új padlóval és színpaddal, kényelmes székekkel gazdagodott a terem – ahol a diákok az állami és oktatási ünnepek, események során kiváló előadásokat tarthatnak, illetve láthatnak. A pályázaton elnyert összegből korszerűbbé tették a tanítást is a laptopok, nyomtatók, projektorok és interaktív táblák beszerzésével, továbbá az intézmény egy új informatika teremmel is bővült. A tehetséges diákok zenei oktatását is kiemelten fontosnak tartó intézmény zeneterme új szintetizátorral gazdagodott. Új szekrények és íróasztalok is beszerzésre kerültek. Mindez olyan kulturális és pedagógiai értéket képvisel, amely nélkülözhetetlen a 21. századi, korszerű oktatásban. A támogatás megvalósulását a helyi Petőfi ösztöndíjas, András Hanga segítette.

Az intézmény nevelési központként több település gyermekeit is oktatja, ezért a támogatás szélesebb körben is elérte a diákokat. A korszerű eszközök hosszú távra biztosítják az intézményben a szakszerű munkavégzést. A Csepei Oktatási Nevelési Központ Középiskola - Óvoda ezúton mond köszönetet a Bethlen Gábor Alapnak a BGA 2018. évi "Nemzetpolitikai célú támogatások" (azonosító: BGA/7641/2018) pályázatra kapott támogatásért.