Jelenlegi hely

Az első gyertyaláng

/ Bankó Anna /
banko.anna képe

Az elmúlt héten adventre készülődve, a gyerekekkel együtt a közeli erdőbe mentünk, hogy az adventi koszorúkhoz fenyőágakat gyűjtsünk. A délutánunk igen izgalmasra, s örömtelire sikerült. Az utána következő napokban adventi koszorúkat készítettünk. Az első gyertyagyújtásra szombaton este, a 18 órai szentmisén került sor. Károly atya a gyertyagyújtást követően lekapcsolta a villanyokat, s egyetlen gyertyafénynél prédikált, így emelve az ünnepi hangulatot.

Nemcsak a koszorúval, hanem különböző, a gyermekek által készített dolgokkal is díszítettük a gyermekházat, hiszen ez az időszak már a várakozásról, a készülődésről szól. Képekkel illusztrálva szeretném bemutatni az eddigi munkáinkat, ünnepre hangolódásunkat.

Fenyőág vágásfenyőággalfenyőággalennyi fenyőt gyűjtöttünk :)fenyőerdőadventi koszorú készítéseelkészült adventi koszorúelkészült adventi koszorúkoszorúktemplomi koszorúkészül a koszorúkoszorúkézműves foglalkozáskézműves foglalkozáskézműves foglalkozása gyermekek munkáia gyermekek munkáielkészült Mikulás feja gyermekek munkáidíszítés 1.díszítés 2.díszítés 3.díszítés 4.