Jelenlegi hely

Húsvéti készülődés Medgyesen

/ Varga Emese Anna /
varga.emese képe

2016 tavaszán a Medgyesi MADISZ és a Medgyesi RMDSZ szervezésében a Báthory István Iskola diákjai, valamint a medgyesi magyar tagozatos óvodások hagyományos tojásfestésen vettek részt, melynek köszönhetően a Millennium Házat gyerekzsivaj és méhviasz kellemes illata járta át. A kicsik és nagyok együtt készültek az ünnepre, közösen elkészített hímes tojásokkal.

A nagyhéten az óvodások, az előkészítő osztályosok és az alsó tagozatosok egyaránt kipróbálhatták, hogy kell elkészíteni a hagyományos hímes tojásokat, az erre a célra készült írókával és méhviasszal. A kidíszített tojásokat végül pirosra festve a gyermekek hazavitték, hogy az ünnepi asztal díszévé váljanak. A gyermekeket és az érdeklődőket évről évre várják a Millennium Házban a hagyományos tojás díszítéssel a szervezők.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek Medgyesről!

Húsvéti tojásfestés a medgyesi óvodásokkalHúsvéti tojásfestés a medgyesi óvodásokkalHúsvéti tojásfestés a medgyesi óvodásokkalBáthory István Általános Iskola diákjai hímezik a tojásokatMelyik mintát válasszam a sok közül?Készülnek a remekművek!Ügyesek a fiúk is!Melyik hímes tojás az enyém?Húsvéti tojáshímzés a Millennium HázbanHúsvéti tojáshímzés a Millennium HázbanTojáshímzés a Millennium Házba MedgyesenHúsvéti tojáshímzés a Millennium HázbanHúsvéti tojáshímzés a Millennium HázbanHúsvéti tojáshímzés a Millennium HázbanElkészültek a mesterművek!