Jelenlegi hely

Kedves Nagymamák és Nagyapák!

Köszönjük szépen a sok szeretetet, figyelmességet, ölelést és támogatást!

/ Szabó Bernadette /
szabo.bernadette képe
A muzslyai óvodás és iskolás gyerekek évről évre, a Napsugaras Ősz elnevezésű műsorral fejezik ki külön köszönetüket nagyszüleiknek.
Óvodások népi játékaÓvodások körjátékaMazsorettNapsugárvonat

A közösségben a gyerekek szereplése mintegy 15 éve örvendezteti meg a nagyszülőket, szülőket. Az ötletgazda, a helyi Vöröskereszt szervezete volt, majd a későbbiekben a helyi tanács szociális ügyekkel megbízott bizottsága segített megvalósítani a rendezvényt. Az utóbbi években viszont a szervezés java részét a bizottság tagjai bonyolítják le. Idén november 5-én este, Borbély Tivadar, Muzslya helyi közösség tanácsának tagja volt az esemény házigazdája.

A Napsugaras Ősz célja, hogy a legkisebbek – bár valójában mindannyian – köszönetüket fejezzék ki a nagyszüleiknek. A műsor összeállításában közreműködtek a Hófehérke és a Tücsök óvoda óvónői, illetve a Szervó Mihály Általános Iskola tanítói. Fáradtságos, kitartó munkájukkal az óvodások és iskolások színvonalas műsorral álltak a közönség elé. Az est folyamán színpadra vittek gyerekdalokat, mondókákat, kis versikéket, szavalatokat, mazsorett táncot, zenei produkciót, felelevenítettek népi játékokat,  illetve megtekinthettük a Napsugár vonatot is.

     A műsor után, kis figyelmességként édességgel kínáltak mindenkit.