Jelenlegi hely

Mindig jól jön egy segítő kéz!

/ Szabó Bernadette /
szabo.bernadette képe
Jó lenne egy őszi nagytakarítás! Már készülünk a vezetőképzésre, azaz a vk-ra „Lássuk, mink van?” - mondatok hangzottak el többek közt az október elején tartott vezetői gyűlésen. Ez volt az ok, hogy helyben megfogalmazódott a szándék: ki fogjuk takarítani a szövetségi raktárat!

Október 20 délutánján a tettek mezejére léptünk: rendet raktunk a szövetségi raktárban. Temerinből, a csapatvezető szervezésével kilencen érkeztek Muzslyára, és a helyi csapatból öten vettek részt a munkálatokban.

A rendrakás-takarítás során a sátrak, felszerelések, könyvek megfelelő helyre pakolására összpontosítottunk, hogy tudjuk, minek hol a helye, illetve állapotuk felmérésére. Két csapatra váltunk szét. Az egyik csapat a sátrakkal foglalkozott. Szétterítve megnézte, milyen állapotban vannak, mely részeik hiányoznak, és javításra szorulnak-e, majd gondosan összepakolta, és visszavitte a raktárba.

Ezalatt a másik csapat igyekezett mindennek megfelelő helyet találni, és a felesleges dolgokat eltávolítani a raktárból. Jelszavunknak a 30 kéz, hamar kész-t is választhattuk volna, de rejtélyes módon, a raktárból előkerült egy próbababa keze, így 31 kezet számolhattunk.

Vacsora közben szórakoztató történeteken nevettünk, és meg is feledkeztünk arról, hogy elfáradtunk.