Jelenlegi hely

Baba-Mama farsang

/ Lovász Dénes /
lovasz.denes képe

A nagybányai Teleki Ház ösztöndíjasa, Varga Orsolya meghívta a máramarosszigeti Baba-Mama Szigetet egy közös farsangi baba-mama klubra. A gyermekek vidám kacajain és az anyukák kötetlen, jókedvű beszélgetésén túl, a közös farsangi alkalom lehetőséget adott arra, hogy két szórványmagyar közösség kapcsolata elmélyüljön. A beszélgetések folyamán az anyukák és a baba-mama klubok vezetői új énekeket, új mondókákat tanulhattak egymástól, amelyeket később beépíthetnek a klub foglalkozásaiba.

Ez volt az első alkalom, hogy a máramarosszigeti és a nagybányai anyukák közös klub keretében találkoztak, azonban az esemény sikerén felbuzdulva bízunk benne, hogy lesz folytatása.

Baba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama FarsangBaba-Mama Farsang