Jelenlegi hely

MADISZ-Mikulás Medgyesen

/ Papp Gyula Attila /
papp.gyula.attila képe

A kisgyermekek nagy örömére a medgyesi óvodák magyar csoportjaiba, illetve a Báthory István Általános Iskola nulladik és I-IV. osztályaiba látogatott el a Mikulás, ahol közel 150 csomagot osztott szét a mai nap délelőttjén.

A hagyományos Mikulás-járás harmadik alkalommal került megszervezésre a Medgyesi MADISZ jóvoltából, melyet nagy örömmel fogadtak a gyermekek. A Mikulást elkísérte Balázs Botond, az ifjúsági szervezet elnöke is.

Az apróságok élőben találkozhattak a Télapóval, akinek a zsákjából csoki mikulások és plüssállatok kerültek elő. A gyermekek versekkel, dalokkal és mondókákkal készültek, sőt az ovisok egy saját készítésű üdvözlőlapot is átadtak a nagy szakállú látogatónak. Reméljük minden gyermeknek jól telt a Mikulás-járás és örömmel fogadta az ajándékokat. Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

MADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás MedgyesenMADISZ-Mikulás Medgyesen