Jelenlegi hely

Kéz a kézben jár...

...a Petőfi Sándor Program és a Kárpátaljai Magyar Pedagógus Szövetség

/ Fekete Krisztián /
fekete.krisztian képe
Helyszín: Szolyva
Jegyzőkönyv a KMPSZ Szolyvai szervezetének gyűlésérőlJegyzőkönyv a KMPSZ Szolyvai szervezetének gyűlésérőlJegyzőkönyv a KMPSZ Szolyvai szervezetének gyűléséről

Kárpátaljai Magyar Pedagógus Szövetség Szolyvai szervezete megtartotta tanév eleji gyűlését. A helyi KMPSZ elnök megtartotta elnöki beszámolóját a 2017-2018-as tanévről. Az elnök köszönetet mondott az iskola, az óvoda illetve más pedagógusoknak, közöttük a szolyvai Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának is az aktív részvételért, a pedagógusok által szervezett tavalyi rendezvények lebonyolításáért. A tavalyi évben a következő programok kerültek megrendezésre: az első Szüreti Mulatság, a Jótékonysági Kalapos Bál, a március 15-ei megemlékezés, a Szolyvai Családi Nap, illetve az intézményen belüli rendezvények, ünnepek.

A jó hangulatú gyűlésen szó esett az előttünk álló rendezvények megszervezéséről a szolyvai PSP ösztöndíjas, Fekete Krisztián terveivel egybekötve. Az ösztöndíjas ismertette a 2018/2019 –re vonatkozó munkatervét.

Az idén új tagokkal is bővült a szolyvai KMPSZ szervezet.

A 2018-as KMPSZ-ülés igen tartalmas és építő jellegű volt. A gyűlés végén a szervezet elnöke megköszönte a jelenlévőknek az elmúlt évben végzett munkájukat. Erőt, kitartást és sok sikert kívánt az elkövetkező tanévre, a közös munkához.