Jelenlegi hely

Tordaiak Klubja 25 éves Évfordulója

A Tordaiak Klubja és a Tordai Újság 25. évfordulójára került sor október 28-án.

/ Orosz Olívia /
orosz.olivia képe
A Tordaiak Klubja, és a Tordai Újság 25. évfordulójára került sor 2023. október 28-án. A kultúrotthonban rendezett ünnepségen, és tisztújításon jómagam is részt vettem. Bár 1998-ban Szerbia háborús háttérrel rendelkezett, Torda városa egy új civil szervezetet hozott létre, és új kiadványt indított.
Közgyűlés25 éves a Tordaik KlubjaLázár György korábbi elnők díszoklevél átvételeÉnekkar és zenekar

Az elnökséget korábban Lázár György, a tordai helyi közösség korábbi elnöke ajánlotta a tanácsnak, és ő vezette 22 évig. A jubileum alkalmából Lázár György visszaemlékezett a kezdetekre.

Három évvel ezelőtt Mezei Zsuzsanna vette át a szervezet vezetését, és az újság szerkesztését. A jövőben a kiadványt új tartalmakkal szeretnék gazdagítani, és erőteljesebben bevonni a fiatalokat az újság, és a klub munkájába.

Dobai János, a tordai helyi közösség tanácsának elnöke hangsúlyozta, hogy a Tordaiak Klubja, és a Tordai Újság már 25 éve fontos összekötő szál az itt élők és az elszármazottak között.

Az ünnepi rendezvény egy különleges előadással zárult. A Petőfi Sándor tánccsoport, és énekkar lenyűgöző műsorral kápráztatta el a vendégeket.