Jelenlegi hely

"Megjövendölve volt régen..."

Ünnepi műsor a nagyváradi Püspöki Palotában

/ Garamvölgyi Anett /
garamvolgyi.anett képe
2017. december 18-án a nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum tanárai és munkatársai látogatást tettek Exc. Böcskei László megyés püspöknél, hogy jót kívánjanak egymásnak karácsonyra és az új évre. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ez alkalommal engem kértek fel a Püspökség részéről egy zenei műsor megtartására.
Exc. Böcskei László megyéspüspökKovács F. Zsolt irodaigazgatóVendégekÉn, Garamvölgyi Anett

Az ünnepi összejövetel alkalmából elsőként Kovács F. Zsolt, a Püspökség irodaigazgatója köszöntötte a vendégeket, majd előadásra került zenei műsorom. Közel 30-40 percben egy olyan különleges utazásra hívtam a jelenlévőket, mely során többféle hangszert megszólaltatva, eltérő zenei stílusokon át jutottunk el a várakozástól Megváltónk születéséig. Mindeközben több szemléletmód követte egymást. Külön zenei blokkot készítettem az angyaloknak, a pásztoroknak, Szűz Máriának és végül nekünk, embereknek.

Műsorom után Exc. Böcskei László megyés püspök mondott ünnepi beszédet, melyben kifejtette, hogy a tanárok, nevelők, oktatók Isten rendkívüli munkatársai a teremtésben: „Isten társaivá tett minket a teremtés művének tökéletesítésében.” Ilyen gondolatokkal köszönte meg a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum tanárainak és munkatársainak egész éves odaadó tevékenységeit és kívánt Mindenki számára Áldott Ünnepeket.