Jelenlegi hely

"Anya, tőled ragyog fenn az ég..."

Édesanyák köszöntése a városi Kultúrházban

/ Garamvölgyi Anett /
garamvolgyi.anett képe
A Csillogó Mosoly Egyesület, a Római Katolikus Plébánia és a Petőfi Sándor Program közös szervezésében csodálatos műsorral köszöntöttük a szilágysomlyói édesanyákat.
Józsa Nándor Lóránd és én, Garamvölgyi Anett"Orgona ága..."KözönségünkFelső tagozatosok a műsoron

2018. május 6-án különleges módon ünnepeltük Anyák napját. Ez volt az első alkalom, hogy a vasárnapi Szentmise és Istentisztelet után a katolikus és református gyerekek együtt adtak műsort a városi Kultúrházban. A program kezdetén köszöntő beszédet mondott mentorom, Józsa Nándor Lóránd, majd én, Garamvölgyi Anett osztottam meg néhány számomra fontos gondolatot a jelenlévőkkel felkészülésünk élményeiről és a műsor menetéről.

Ez alkalommal felléptek a nálam zenét tanuló diákok, versmondók, valamint a 16. számú Báthory István cserkészcsapat tagjai. Programunk három nagy részből állt: az első részben az alsó tagozatos gyermekek, a második részben a felső tagozatos fiatalok, a harmadikban pedig a cserkészcsapat tagjai szerepeltek. Az előadás során több zeneszám és vers váltakozott, majd a legvégén minden szereplőt visszahívtunk a színpadra és közösen énekeltük el záródalként Szandi Anya című slágerét. Rendezvényünket hagyományteremtő céllal szerveztük meg és biztosan lesz is folytatása, mert hatalmas sikernek örvendett. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint a közel 60 fellépő, a 400 fős teltház és a hatalmas taps.

    

Ez úton is köszönet minden gyermeknek és fiatalnak a gyönyörű szerepért, a szülőknek a biztatásért, a közönségnek pedig a megtisztelő figyelemért. Isten éltesse az édesanyákat!