Jelenlegi hely

Aradon is ballag már a vén kollégista

/ Czencz Éva /
czencz.eva képe
2024. június 30-án este 18 órai kezdettel az aradi Csiky Gergely Főgimnázium végzős kollégistái búcsúztak el ünnepi műsor keretei között a kollégium falaitól.
Ballagó kollégistákLufielengedés a kollégiumbanKollégiumi ballagás

A meghívott vendégek között jelen volt az iskola igazgatónője, Spier Tünde, az igazgatóhelyettes, Nyári Melinda és az osztályfőnökök is. A ballagó gyerekek karonfogva sétáltak le az emeletről, majd az udvaron foglaltak helyet. A műsor első felében az alsóbb évesek szavaltak, néptáncoltak.

 Ezt követően a ballagók közösen énekelték el a Bikini: "Közeli helyeken", és az Ismerős Arcok: "Nélküled" című dalokat gitár kísérettel, majd szavaltak, és egy rövid paródiát is eljátszottak. Az igazgatónő búcsúbeszédében sok sikert, kitartást és minden jót kívánt a gyerekeknek. A végzősökhöz intézett kérdezz-felelek után minden utolsó éves kapott egy héliumos lufit, amit közösen elengedtek.

A fotózkodás végeztével mindenki lesétált az ebédlőbe, ahol egy rövid videó lejátszásával emlékeztek az együtt eltöltött évekre. A kétfogásos vacsora elfogyasztása után zenével folytatódott az est az udvaron.

A tizenkettedik évfolyam iskolai ballagását 2024. június 6-án rendezik a Szabadság téren. Az érettségi vizsgák június második felében kezdődnek.

Eredményes érettségit és további sok sikert!