Jelenlegi hely

endrodi.mike.attila

2020.02.01.
A magyar kultúra napja Füleken
Két és fél év szolgálat és megszámlálhatatlan program, rendezvény, valamint megemlékezés után azt a megfigyelést tettem, hogy Fülek és szűkebb-tágabb pátriájának magyarsága körében a március tizenötödikei ünnep mellett, a magyar kultúra napja vonzza...
2019.11.29.
Hangyasereg a tetem felett
A Csemadok Füleki Alapszervezete és a Füleki Gimnázium két, közös társulata a felújított Városi Művelődési Központban mutathatta be díjnyertes előadásaikat.
2019.10.31.
Fülekiek a Lillafüredi vízesésnél
A Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumba látogathattak a füleki kisgimisek, a Rákóczi Szövettség október 23-ai diákutaztatási programjának keretében.
2019.09.30.
Kitelepült ringató a gyereknapon
Az ember gyermekként a legfogékonyabb, ekkor tanul meg olyan alapvető dolgokat, amelyek élete végéig elkísérik, többek közt az anyanyelvét. Ezért nagyon fontos a Nemzetpolitikai Államtitkárság által támogatott felvidéki Cseperedő program.
2017.09.27.
Futás közben is magukkal vitték a településről-településre nehezebb keresztet
Füleken a Magyar Közösségi Házban láttuk vendégül egy éjszakára a futókat, így könnyen el tudtam kapni egy rövid interjúra Zsélyi Zoltánt, aki az emlékmaraton főszervezője. Alsóbodokon, épp a színpadról lejőve, még levegőért kapkodva, válaszolt...