Jelenlegi hely

Évzáró gyűlés Banja Lukában

Nemzeti összetartozás

/ Fekete Tamás /
fekete.tamas képe
Megtartotta évzáró gyűlését banja lukai Magyar Szó Egyesület. A 2019-2020-as programszakasz a végéhez ért, ezért az Egyesület elbúcsúztatta az ösztöndíjast, aki már két éve náluk tevékenykedett.
Az egyesület előttMilivojevity Irén (elnökasszony), Fekete Tamás (ösztöndíjas) gyűlés, egyesületi tagokbeszélgetés, egyesületi tagok

Az összejövetelen először szó esett a közelgő eseményről a június 4-ről. Az egybegyűltek nagy része tudta, de volt aki nem volt tisztában vele mi is történt egykor ezen a napon. Az egyesület elnök asszonya és az ösztöndíjas meséltek a történtekről és az esemény fontosságáról. Ezáltal a gyűlés is a nemzeti összetartozás jegyében telt. 

Az összejövetel további részében az elmúlt év elemzése következett. Közös erővel sok program valósult meg, a meglévők gördülékenyebbé váltak, valamint újak is születtek.

Aki megjelent, mindenki elmondta tapasztalatait és emlékeit az elmúlt évek közös munkájáról. A nyelvtanfolyam, kirándulások, kiállítások, kézműves foglalkozások, filmestek, mindenkinek volt egy legkedvesebb emléke ezen események egyikéről.

Az egyesület tagjai, az elnök asszony és az ösztöndíjas is szép eredményekkel és jó emlékekkel búcsúztak  egymástól, így az ösztöndíjas szolgálatának végén.

Kívánom, hogy banja lukai Magyar Szó Egyesület maradjon továbbra is aktív és kitartó!