Jelenlegi hely

"Tiszta hittel, erős kézzel"

Szent László kiállítás Szilágysomlyón

/ Garamvölgyi Anett /
garamvolgyi.anett képe
A Szent László év alkalmából 2017 novemberében kiállítás nyílt a Szilágysomlyói Római Katolikus Plébánia Közösségi Házában. A lovagkirály legendáit ábrázoló gyönyörű freskók fotóiból, és az életét elmesélő tablókból készült vándorkiállítási anyagot egy hónapon keresztül tekintheti meg a helyi közösség és az idelátogató vendégek.
Józsa Nándor Lóránd megnyitóbeszédeDr. Szilágyi Péter, a Nemzetpolitikai Államtitkárság helyettes államtitkára Én, Garamvölgyi Anett és a 16. sz. Báthory István cserkészcsapat zenei szolgálat közbenHázigazdák és tiszteletvendégek

A rendezvényt Dr. Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának helyettes államtitkára nyitotta meg. Beszédet mondott még Józsa Nándor Lóránd és Erdei János tanár úr, továbbá közreműködtem én és az általam felkészített 16. sz. Báthory István cserkészcsapat, akik a szép zenei szolgálat mellett ezen az ünnepélyes megnyitón belül tették le, illetve újították meg fogadalmaikat. Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Czibolya Gábor, a Szent László Társulat elnöke és Csige Sándor konzul is.

Nagy örömünkre az MTVA munkatársai, Hideg Egyedi Bernadette és Egyedi Zsolt szintén végig velünk voltak és filmen örökítették meg ezt a különleges alkalmat, mely a Duna tv Térkép című műsorában lesz megtekinthető.