Jelenlegi hely

Lépést tartani a fejlődő világgal

Számítógépkezelési tanfolyam szeniroknak

/ Martin Vivien /
martin.vivien képe
2018. március 13-án számítógépkezelés tanfolyam indult szenioroknak Léván a Reviczky Házban, annak érdekében, hogy az idősebb korosztály is magabiztosan használja az internet adta lehetőségek széles tárházát.
Tanfolyam seniroknakTanfolyam seniroknakTanfolyam seniroknak

Napról-napra fejlődik a világ, a számítástechnika. Az újságokat online felületek, blogok, a leveleket e-mailek, a plakátokat facebook hírdetések váltják fel. Ami a fiatalabb generációnak teljesen természetes, ők már ebben nőttek fel, gond nélkül  tájékozódnak az interneten, tudják, hogy akár egyetlen kattintással bármit elérhetnek, De mi a helyzet az idősebbekkel? Ők nem születtek ebbe bele, nekik sokszor nem természetes az online felületek kezelése. Annak érdekében, hogy a szép korúak is magabiztosan használják az internet adta lehetőségeket, számítógépkezelési tanfolyamot indítottunk Léván számukra. 

Már az első alkalommal bebizonyosodott, igenis szükség van ilyen és ehhez hasonló kezdeményezésekre. A szép számban összegyűlt érdeklődők megtanulták az online keresést, megismerkedtek az e-mail-küldés alapjaival, és a felvidéki hírportálok oldalaival. Az oktatást a Reviczky Társulás fiatalabb generációja vállalta fel lelkesen.

A tanfolyam heti rendszerességű lesz, előre megtervezett tanmenet alapján.  

Ismét bebizonyosodott, hogy igaz a jól ismert közmondás, " A jó pap is holtig tanul". Szükség és igény egyaránt van az önfejlesztésre, legyen szó bármilyen korosztályról.