Jelenlegi hely

Magyar Templeton Program - öt felvidéki magyar fiatal is bekerült a programba

/ Baranyai Kinga Anna /
baranyai.kinga.anna képe
Február 11-én volt a Magyar Templeton Program zárókonferenciája Budapesten. Az egy éves programsorozaton 314 tehetséges 30 év alatti fiatal vehetett részt, akik sikerrel teljesítették a magyar szakértők által kifejlesztett többlépcsős kiválasztási rendszert.
Magyar Templeton ProgramMagyar Templeton ProgramMagyar Templeton ProgramMagyar Templeton Program

A tesztek főleg a gondolkodási és megismerési képességekre koncentrálódtak.

Azok a fiatalok, akik bekerültek a programba, egy éven keresztül vehettek részt nekik szervezett fejlesztő összpontosításokon, órákon, előadásokon azért, hogy fejleszthessék saját kompetenciáikat, és elérhessék céljaikat a jövőben. Minden kiválasztottnak személyre szabott oktatási tervet dolgoztak ki a szakemberek, abból a célból, hogy a tehetségek a személyes sikereik elérése mellett pozitív hatással legyenek a szűkebb és tágabb környezetükre, az emberiség sorsára.

A 314 tehetség között öt felvidéki magyar is megtalálható volt. Ezennel gratulálunk Horváth Zenkőnek Alsószeliből, Pándy Michalnak Kassáról, Bukovszky Dorottyának Deákiból, Saróka Liliánának Farnadról, és Bial Bencének Ajnácskőről.

További sikereket kívánunk az összes tehetséges fiatalnak, és azt, hogy váltsák valóra álmaikat és legyenek a közjó szolgálatára.