Jelenlegi hely

Maszkabál

Hertelendyfalvi gyereknap

/ Boros Rezső /
boros.rezso képe
29. alkalommal szervezték meg a maszkabált, melyen a kicsik és nagyok beöltözve játszottak, táncoltak és persze nevetgéltek.
építkezésFánk evésMaszkabáli próbákóvodások maszkkészítés után

Hertelendyfalván már lassan hagyományszámba megy az évente sorra kerülő farsangi mulatság. Így történt ez idén is. A nagyobb gyerekek aktív szervezői és a próbák főbb levezetői voltak, míg mi az esemény megfigyelői lehettünk. Úgy gondolom, hogy ennél sikeresebb rendezvényt ritkán lát az ember.

Természetesen a készülődést már egy héttel előtte elkezdtünk. Míg a nagyobbak a játékok megszervezésén ötleteltek, addig, az óvodások és az alsós csoportok kézműves programokon hangolódtak az eseményre, De természetesen a helyi asszonyokból álló népi kézműves csoport is hozzájárult az esemény megszervezéséhez, ugyanis ízletes fánkok elkészítésével és felszolgálásával sikerült még szebbé, gazdagabbá tenni az eseményt.   

Összességében elmondható, hogy mindenki számára örömmel záródhatott az maszkabál. Negyven gyerek és ugyanennyi szülő részvételével sikerült a helyi egyesületnek egy felejthetetlen élménnyel gazdagítania a helyi közösséget.