Jelenlegi hely

Tárt kapuk a Czeglédiben

Nyitott nap keretein belül ismerkedhettek az érdeklődők a Czeglédi Péter Református Gimnáziummal

/ Martin Vivien /
martin.vivien képe
"Ne hagyjátok a templomot, A templomot s az iskolát! " (Reményik Sándor)
édes Czeglédivégzősökmert játszani jó

Október 12-én megrendezésre került egy  nyitott nap a Czeglédi Péter Református Gimnáziumban, annak érdekében, hogy az  iskolaválasztás előtt álló diákok a lehető legjobban megismerjék iskolánkat. A nyitott napunkra több alapiskola diákjai is ellátogattak, a közeli és távolabbi településekről egyaránt. 

Első ízben Kiss Beáta igazgatónő köszöntötte a diákokat, szüleiket, kísérőtanáraikat. Ezt követően vendégeink bepillantást kaphattak iskolánk mindennapjaiba a nyitott órák keretein belül. A szünetben egy szerény megvendégelésre is sor került.

A nap következő, talán legfontosabb állomása az iskola bemutatása volt. Diákjaink prezentációkkal, kisfilmmel, színes műsorral mutatták meg az érdeklődőknek, hogy milyen czeglédisnek lenni egy gimnazista szemével, és igazgatónőnk bemutatta  a gimnázium felépítését, részletezte erősségeit, és eddig elért eredményeit. Liska Zsanett tanárnő pedig pályaválasztási tanácsadással látta el a fiatalokat. A nap zárásaként vendégeink és diákjaink egyaránt ismerkedős, csapatépítő játékokon vettek részt, hogy minél jobban megismerjék egymást.