Jelenlegi hely

varga.anett

2018.05.21.
Felvétel közben
Az RTV2 (Vajdasági Rádió és Televízió) egész Szerbiában fogható TV csatorna, amelyen különböző magyar nyelvű műsorokat adnak nap, mint nap. A Jó estét,Vajdaság – hetente jelentkező – műsor stábja látogatott el Versecre, és készített a helyi közösség...
2018.04.27.
Táncház nap Versecen
Úgy tetszik, hogy jó helyen vagyunk itt… csendült fel a verseci Petőfi Sándor Kultúregyesület nagytermében, szombat délután a Juhász zenekar előadásában.
2018.03.22.
Bogdán József, Magyar Érdemrend Lovagkereszt és Magyar Örökség díj büszke tulajdonosa. A fehértemplomi Szent Anna, a Boldogságos Szűz Édesanyja Római Katolikus Plébánia plébánosa és költő.
2017.12.04.
Szent Gellért katolikus templom
A Szent Gellért Püspök és Vértanú római katolikus plébánia termét mézeskalács és forralt bor illata lengte be december elsején este. Hívek, családok érkeztek, azért hogy együtt töltsék a péntek estét, és közösen készítsenek adventi koszorút.
2017.11.23.
Dél-bánsági Tábor Néptáncegyüttes
Az Országgyűlés 2015-ben határozott úgy, hogy Bethlen Gábor erdélyi fejedelem és magyar király születésnapját, november 15-ét nyilvánítják a Kárpát-medence szórványmagyarságának napjává.
2017.09.18.
Herczeg Ferenc mellszobra
Szeptember harmadik hétvégéjén Versec városába rengetegen látogattak el. A helyi magyar közösség két fontos rendezvénye is ekkor került megrendezésre.