Jelenlegi hely

"Itt a farsang, áll a bál..." - Farsangi mulatság a Szilágysomlyói Római Katolikus Plébánián

/ Garamvölgyi Anett /
garamvolgyi.anett képe
Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a szilágysomlyói Római Katolikus Plébánia kiváló hangulatú Farsangi mulatsága mentorom, Józsa Nándor Lóránd és Kuglis Gábor Levente plébános főszervezésében. Nagy örömömre idén már én is részese lehettem ennek a különleges szépségekkel, izgalmakkal, finomságokkal és mókával teli eseménynek.
Farsangi mulatságFarsangi mulatságFarsangi mulatságFarsangi mulatság

2017. február 25-én, délután 18 órától újra szeretettel fogadta résztvevőit a Római Katolikus Plébánia hagyománnyá vált gyermek-és ifjúsági rendezvénye: a Farsangi mulatság. Ebben az évben közel 50 fő emelte jelenlétével az est hangulatát és örvendeztetett meg bennünket kreatív, gyönyörű, mulatságos vagy éppen félelmetes jelmezével. A programok között szerepelt jelmezbemutató, izgalmas csapatversenyek, közös vacsora, majd végül, de nem utolsósorban egy hatalmas, éjfélig tartó zenés-táncos mulatság és szabad játék.

Szervezésben és megvalósításban vállalt tevékenységeim között szerepelt, hogy vacsora után egy rövid népzenei előadással kedveskedtem a jelenlévőknek. A gyerekek és fiatalok már jól ismertek engem és a hangszereimet, hiszen őszinte boldogságomra jelentős részük közel két hónapja népi énekes, népi hangszeres vagy néptáncos tanítványom. Csodás élmény volt számomra ilyen formában is Velük együtt lenni. 

Úgy gondolom, kivétel nélkül mindenki csodásan érezte magát ezen a rendezvényen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy éjfélkor, az est zárásakor alig lehetett távozásra bírni a résztvevőket. Teljes szívvel várjuk tehát a jövőévi Farsangi mulatságot is!