Jelenlegi hely

"Mostan kinyílt egy szép rózsavirág"

Tanítványaimmal az MTVA Térkép című műsorában szerepeltünk

/ Garamvölgyi Anett /
garamvolgyi.anett képe
2018. márciusában az MTVA Térkép című műsorában szerepeltünk a szilágysomlyói tanítványaimból álló, nemzetközi sikereket elért Partiumi Kontyocskák csapattal.
Szilágysomlyó a térképenPartiumi KontyocskákOkleveleinkPotápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár

A "Kodály nyomában" nemzetközi versenyen különdíjat kaptunk legjobb dalszöveg és legszebb videó kategóriában. Ennek az eredménynek köszönhető, hogy az MTVA munkatársai felkerestek engem a forgatás ötletével. Természetesen boldogan elfogadtam a lehetőséget, hiszen számomra és tanítványim számára egyaránt nagy öröm és büszkeség, hogy sikereinkről egy televíziós csatorna is hírt ad. A Térkép műsorából megtudható, miért tartottam fontosnak a versenyen való részvételt, milyen feladataink voltak, illetve, hogy a tanítványaim hogyan élték meg mindezt. A műsorban Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára  a Petőfi Sándor Programról beszélt.

Szívből köszönjük a lehetőséget és a gyönyörű felvételt az MTVA szatmárnémeti munkatársainak, Egyedi Bernadettenek és Egyedi Zsoltnak! Életre szóló élmény volt a velük való forgatás, illetve az is, hogy filmüknek hála rengeteg ember megismerhette Szilágysomlyót, a Petőfi Sándor Programot és tehetséges tanítványaimat. 

  

A Partiumi Kontyocskat bemutató MTVA adás itt megtekinthető.