Jelenlegi hely

Copus Foto Film Art Fest

/ Veres Annamária /
veres.annamaria képe
Nagy sikerrel mutatkozott be egy veszprémi művész a Nagykaposon zajlott Copus Foto Film Art Festen. A képek, fotók, műalkotások mellett rövidfilm vetítés és bőrműves bemutató is zajlott.

Rengeteg érdeklődőt vonzott a Copus Foto Film Art Fest Nagykaposon, ahol idén nemcsak a helybeli filmesek, fotósok, képzőművészek alkotásait lehetett megtekinteni, hanem Zsolnai Tímea veszprémi művészterapeuta képei és töklámpásai kápráztatták el a közönséget, mialatt Tóth István, nyíregyházi bőrdíszműves fejlesztette a kézügyességet a kiállításra látogatóknál. A megnyitón Tövis István igazgató szlovákul, míg Ferenc Éva magyarul köszöntötte a megjelenteket. A tárlat megnyitása után könnyűzenei aláfestést Rebres Péter katolikus kántor szolgáltatott.

2015 november 18-án indult a kiállítási hét, több helyi művész remekműveit kívánta szemléltetni, mint például Tövis István kulturális igazgató szobrait, Ferenc György fafaragó munkáit, Balogh Alexandra ékszereit, azonban nem csak ez az egy kiállítás színesítette a heti programot. A francia sanzon énekesre Edith Piaf-ra is megemlékeztek, de rég használt helyi használati tárgyakból is nyílt kiállítás.

Aki ellátogatott a Festre garantált jó élményekkel térhetett haza.