Jelenlegi hely

"Édesanyám virágosat álmodtam"

Anyák napi műsor a Római Katolikus Templomban

/ Garamvölgyi Anett /
garamvolgyi.anett képe
2017. május 7-én különleges meglepetéssel készültünk Anyák napjára: A katolikus hittanórára járó gyermekek, illetve tanítványaim egy gyönyörű műsort mutattak be a vasárnapi szentmisét követően.
Anyák napi műsorAnyák napi műsorAnyák napi műsorAnyák napi műsor

Mentorommal, Józsa Nándorral közösen az idei Anyák napjára egy különlegesen szép műsort állítottunk össze. A katolikus hittanórákra járó gyermekek, illetve tanítványaim énekes-hangszeres és verses formában mutatták meg tehetségüket, illetve fejezték ki édesanyjukhoz fűződő szeretetüket a vasárnapi szentmise után. Furulyásaim ez alkalommal szerepeltek először ilyen nagy közönség előtt. Az énekek citera és koboz kísérettel szólaltak meg. A nagy sikerű előadást követően minden hölgynek virágot ajándékoztunk, így lett teljes az ünnep. Leírhatatlanul büszke vagyok gyermekeimre és szívből remélem, hogy még sok ilyen szép élményben lehet részünk együtt.

      

Anyák napjához kötődött mentorom egy további csodálatos ötlete: 2017. május 10-én az előkészítő osztállyal köszöntöttük hitközségünk legidősebb hölgyét, a 95 éves Neli nénit. Látogatásunk során szép énekekkel és egy szál virággal kedveskedtünk neki, amit nagy örömmel fogadott. Isten éltesse sokáig őt és minden édesanyát ezen a világon!